Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مناطق گردشگری روستای هرانده، آینه ورزان، دشت لار،ازادبر، روستای کندعلیا را د ر بسته خبری گردشگری دنبال کنید.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، برای افرادی که سفر به تهران میکنند و به دنبال پیک نیک در تهران هستند و یا برای کسانی که در تهران زندگی می کنند و می خواهد آخر همین هفته به پیک نیک بروند و از هیاهو و سرو صدای شهر دور شوند مکان هایی را معرفی می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستای هرانده

اولین جایی که ما به شما توصیه می کنیم این است که برای گذراندن یک روز متفاوت و پر احساس به روستای هرانده بروید. برای رفتن به این روستا به سمت جاده فیروزکوه رانندگی کرده و در 12 کیلومتری فیروزکوه با تابلوی روستای هرانده مواجه خواهید شد. جاذبه های گردشگری بیشماری در روستا وجود دارد. اما می توانید در کنار رودخانه قزقان چای بساط پیک نیک خود پهن نمایید. این رودخانه که از میان روستا می گذرد جای بسیار باصفایی است. در پایین دره های روستا رودخانه نمرود که رودخاه ی پرآبی است جریان دارد و اگر علاقه به ماهیگری دارید می توانید به آنجا رفته و مطمن باشید احساس خوبی در پیک نیک در تهران به شما دست خواهد داد و با افراد دیگری که در حال ماهیگری هستند گپ و گفتی داشته باشید.

طبیعت زیبای آینه ورزان

در سفر به تهران بدانید که روستای آینه ورزان روستایی با قدمت 200 ساله که در 60 کیلومتری تهران واقع شده است که دارای دو بخش ده بالا و ده پایین می باشد. اگر اهل کوهنوردی هستید با کمی کوهنوردی می تواندی خود را به آبشار زیبایی که در طبیعت زیبای ده بالا وجود دارد برسانید. و از زیبایی های آن لذت ببرید.اگر هم اهل کوهنوردی نیستید، در دشت زیبای ده پایین بساط پیک نیک در تهران را پهن نموده و از طبیعت بکرو هوای خوب آیینه ورزان نهایت استفاده را ببرید.

طبیعت زیبای دشت لار

دشتی پر از شقایق های زیبا به نام دشت لار . در اواخر خرداد زیبایی بی نظیری را در این دشت خواهید دید و از این همه زیبایی شگفت زده خواهید شد. البته در هر فصلی این دشت زیبایی خاص خود را دارد وزیبایی آن مختص شقایق ها نمی باشد چون آب و هوای خوب و مطبوع و طبیعت زیبا کنار رودخانه هایش بهترین مکان برای یک پیک نیک همه جانبه می باشد. اما نکته ای که وجود دارد این است که این منطقه یک منطقه محافظت شده می باشد و در فصل بهار با علت زاد و ولد حیوانات محیط بانی اینجا در سفر به تهران به شما اجازه عبور با ماشین را نمی دهد باید با پای پیاده بروید .

طبیعت زیبای آزادبر

درفصل تابستان بسیار سخت است جای مناسبی را برای پیک نیک انتخاب کنیم چون همه ی ما می خواهیم که ازشر گرمای شدید تابستان به یک جای خنک و با طراوت پناه ببریم بهترین گزینه روستای آزاد بر می باشد. این روستا از توابع آسارای کرج است و برای اینکه به این روستا بروید باید حدود 2 ساعتی رانندگی نمایید و یک پیک نیک بسیار عالی در کنار رودخانه زلال و دشت زیبای روستا برای خود برپا کنید.

دریاچه میراش طالقان

در نزدیکی روستای میراش طالقان یک دریاچه ی مصنوعی به نام دریاچه میراش طالقان وجود دارد که می توانید در هوای صاف و آسمان آبی آنجا ورز بسیرا خوبی را با اعضای خانواده و نزدیکانو آشنایان خود سپری کنید. برای رفتن به این دریاچه مصنوعی باید از دریاچه طالقان بگذرید بعد از آن به میراش رسیده و در مسیرتان هم می توانید برای پیک نیک خود دوغ و ماست محلی خوشمزه خرید کنید . سفره رنگین خود را می توانید در جنوب دریاچه زیبا پهن کرده و از این طبیعت زیبا و دلپذیر نهایت لذت را ببرید.

روستای کندعلیا

یکی دیگر از گزینه ها برای پیک نیک رفتن در تابستان روستای کند علیا می باشد که همانند روستای آزاد بر آب و هوای مطبوع و دلنشینی دارد. روستای کند علیا از روستاهای لواسانات می باشد. باغ های گیلاس و مرکبات زیادی در این روستا وجود دارد، که رنگ این میوه ها جلوه ای خاص و زیبایی بی نظیری را به این روستا می دهد. دوستانی که کوهنوری از ورزش های مورد علاقه شان می باشد می توانند خود اندکی کوهنوردی کرده و از زیبایی های آبشار کفترلو لذت ببرند و شکر خدای مهربان را به خاطر این همه زیبایی به جا آورند.

انتهای پیام/


خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۷۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: اینجا روستای کوشه سفلی است. روستایی از توابع شهرستان خوسف که تا چندی پیش در آن خبری از زراعت و کشاورزی و در یک کلام رونق و آبادانی نبود.

از چندین دهه قبل به واسطه برخی از بی مبالاتی‌ها و دادن مجوزهای غیر اصولی حفر چاه، آب قنات روستا که ظرفیت ۶۰ لیتر بر ثانیه داشته، خشک و قنات تخریب شد که در پی این اتفاق زراعت و کشاورزی نیز با مشکل رو به رو شد.

ولی مردم روستا از چندی قبل آستین همت بالا زدند و با کمک بسیج سازندگی خراسان جنوبی پروژه انتقال آب روستا به مزارع را کلید زده و به نتیجه رساندند.

اتفاق شیرین دیگری که در این روستا رخ داده راه اندازی یک صندوق قرض‌الحسنه مردم نهاد با هدایت و راهبری بسیج سازندگی بوده که زمینه اشتغالزایی برای بسیاری از جوانان و بانوان این منطقه را فراهم آورده است.

سری به مزارع روستا می‌زنیم. شور و شوق را در میان کشاورزانی که بیل به دست گرفته و یا علف هرس می‌کنند را به خوبی می‌توان دید، شوری از جنس زندگی و دمیدن امید بعد از جاری شدن آب.

قنات روستا از ۳۰ سال قبل خشک شده بود

بانو رضایی که در زمین کشاورزی خود کار می‌کند، گفت: از حدود ۳۰ سال قبل قنات روستا خشک شده بود و عده‌ای مجبور به مهاجرت به شهر شدند.

وی با بیان اینکه با جاری شدن دوباره آب در روستا عده‌ای برگشته‌اند، یادآور شد: من الان در زمین خود پیاز، گوجه، بادمجان، گندم و سیر کشت می‌کنم و بابت این موضوع خوشحال هستم.

هادی غلامی، مسئول صندوق مردم نهاد روستای کوشه سفلی در این زمینه اظهار کرد: در سال ۱۳۹۸ با همت بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) صندوق قرض‌الحسنه مردم نهاد روستای کوشه سفلی شروع به کار کرد که با استقبال بی نظیر مردم رو به رو شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این صندوق ۱۳۰ عضو دارد، بیان‌کرد: صندوق قرض‌الحسنه مردم نهاد روستا ۱۰۳ فقره وام درون صندوقی از محل پس‌انداز خرد مردمی، بین اعضا در جهت اشتغالزایی اعطا کرده است و پیگیری برای وام از محل اعتبارات تبصره ۱۶ قرض‌الحسنه بسیج سازندگی به مبلغ ۹۰۰ میلیون داشتیم.

اشتغالزایی برای جوانان روستا

غلامی افزود: تسهیلات تبصره ۱۶ موجب اشتغالزایی ۱۴ نفر از جوانان روستایی را در بخش‌های پرورش دام سبک، حوله بافی، گلیم بافی، احداث گلخانه و کارگاه نجاری و…فراهم کرد.

مسؤول صندوق مردم نهاد روستای کوشه سفلی یادآور شد: همچنین پیگیری جهت اخذ تسهیلات اشتغالزایی بین دستگاهی در حوزه اشتغالات خرد خانگی به مبلغ ۳۴۰ میلیون تومان داشتیم.

غلامی گفت: با پیگیری صندوق مردم نهاد و بسیج سازندگی حضور تولید کنندگان صندوق را در بازارچه‌هایی محلی، نمایشگاه‌های داخلی و تهران و … را در چندین نوبت داشتیم که موجب درآمدزایی برای جوانان روستای کوشه سفلی شد.

وی ادامه داد: از طرفی توزیع جوجه مرغ تخم گذار بومی را در قالب طرح معیشتی خانوار طی سه نوبت داشتیم که به طور متوسط به هر خانوار ۲۰ جوجه مرغ واگذار شد.

مسئول صندوق مردم نهاد روستای کوشه سفلی با اشاره به اهمیت انتقال آب در روستا گفت: همچنین با پیگیری صندوق مردم نهاد روستا اخذ مبلغ ۲۶۰ میلیون تومان از کمک خیرین برای پروژه انتقال آب روستا و همچنین احداث کارگاه خیاطی را داشتیم.

قصه پرغصه ای که به شادی ختم شد

غلامی تأکید کرد: قریب ۳۰ سال بود که روستای کوشه سفلی از آب کشاورزی محروم بود و این قصه پرغصه جریان داشت که در سال‌های اخیر به همت جوانان روستا، صندوق مردم نهاد و بسیج سازندگی توانستیم در سال ۹۷ پروژه انتقال آب روستا را از مزارع بالا دست کلید بزنیم.

وی اظهار کرد: در حال حاضر شاهد جاری شدن آب روستا، برگشت کشت و کار در مزارع و مهمتر از همه مهاجرت معکوس به روستا هستیم.

مهدی هنری، رئیس بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی در این زمینه اظهار کرد: بسیج سازندگی فقط هدایت و راهبری صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم نهاد را دارد و خود مجموعه دخل و تصرف و حق امضا و… ندارد تا در جهت رفع مشکلات همه با هم قدم بردارند.

تلاش برای رفع مشکل آب روستا

وی با اشاره به اینکه در همان جلسات اول صندوق مردم نهاد روستای کوشه سفلی مطرح شد که بزرگترین مشکل روستا بحث آب است، ادامه داد: علت اینکه پروژه آب روستا به نتیجه نرسید این نکته بود که خود پروژه از چندین ریز پروژه تشکیل شده بود و یک دستگاه به تنهایی نمی‌توانست آن را حل کند.

رئیس بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان‌جنوبی ادامه داد: تجهیز و بهره برداری چاه کشاورزی، انتقال برق به چاه کشاورزی، انتقال آب به اراضی و … از جمله ریز پروژه‌های این پروژه اصلی انتقال آب به مزارع روستای کوشه سفلی بود.

هنری با بیان اینکه در این راستای از کمک‌های قرارگاه محرومیت زدایی سپاه استفاده کردیم، ادامه داد: البته در این راستا مردم روستا نیز خودشان پای کار بودند.

مهاجرت معکوس با برگشت آب به مزارع روستا

وی گفت: پله پله پروژه را پیش بردیم و امروز شاهد هستیم که بعد از ۳۰ سال آب به مزارع روستای کوشه سفلی رسیده و از اواخر سال ۱۴۰۲ کشاورزی به صورت جدی به روستا برگشت و شاهد بازگشت امید به روستاییان و مهاجرت معکوس در کوشه سفلی هستیم.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: کار مجموعه بسیج سازندگی در حوزه اشتغال تنها پرداخت تسهیلات نیست بلکه حلقه‌های مفقوده در این زمینه را شناسایی و در زمینه تولید و بازاریابی هدایت و راهبری داریم.

کد خبر 6096672

دیگر خبرها

  • عکس هوایی از روستای چوبی شفت قبل از اینکه در آتش بسوزد!
  • عبور از رودخانه با طناب
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • رویش گل‌های بهاری در دل کوه‌های روستای شوراب + فیلم
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • رفع مشکلات زیرساختی روستای سیل زده تختان دهلران در دستور کار است
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • دو روی سکه باران در ایلام