Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ سیاوش شهریور روز شنبه در سومین و آخرین جلسه شورای عشایری شهرستان شمیرانات در سالجاری اظهار کرد: اجرای طرح ممیزی مراتع دشت لار بسیار ضروری است و برای زنده نگه داشتن مراتع ارزشمند این دشت باید طرح ممیزی با همکاری دستگاههای اجرایی اجرا شود.
وی بیان کرد: دشت لار در خطر نابودی قرار دارد و همه ساله حجم زیاد گردشگران و همچنین دام غیرمجاز وارد این دشت می شود و به همین منظور باید از ورود دام ها و گردشگران غیرمجاز جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار شهرستان شمیرانات جامعه عشایری را بسیار سختکوش، تولید گر و زحمت کش عنوان کرد و خاطرنشان کرد: برای کمک به این جامعه بی ادعا باید یک بازارچه محصولات عشایری برای کمک به اقتصاد این جامعه در شهرستان شمیرانات ایجاد کرد.
وی یادآور شد: اقتصاد مقاومتی اقتصادی است که همه باید برای شکوفایی و رونق آن کمک کرد و تولیدات عشایری یعنی اقتصاد مقاومتی و همه باید برای تولید جامعه عشایری کمک کرد.
شهریور همچنین بر احداث یک مرکز نگهداری علوفه در این شهرستان تاکید کرد و افزود: با همکاری منابع طبیعی و محیط زیست باید هر چه زودتر عملیات احداث مرکز نگهداری علوفه عشایر در شهرستان شمیرانات عملیاتی شود.
همچنین مدیرکل امورعشایر استان تهران نیز در این جلسه افزود: 165 خانوار با 50 یورد عشایری در شهرستان شمیرانات وجود دارد.
هاتف ممیزی اظهار کرد: بیشترین حضور عشایر در شهرستان شمیرانات در بخش رودبار و قصران است که این جامعه تولید کننده در سال گذشته 200 تن لبنیات، گوشت قرمز 550 تن، شیرخام 750 تن و پشم 45 تن در عرصه های عشایری شمیرانات تولید کردند.
وی خاطرنشان کرد: عشایر شهرستان شمیرانات 40 هزار دام سبک در اختیار دارند که ضروری است چندین آبشخور در مناطق عشایری این شهرستان احداث شود.
مدیرکل امورعشایر استان تهران همچنین از برگزاری سومین نمایشگاه دستاوردهای روستائیان و عشایر کشور در محل نمایشگاه بین المللی تهران خبر داد و گفت: جامعه عشایر استان تهران به همراه عشایر حدود 20 استان کشور از 15 تا 18 اسفندماه در سالن 27 نمایشگاه بین المللی دستاوردهای خود را به معرض نمایش می گذارند.
حدود 3 هزار خانوار عشایری با جمعیت حدود 15 هزار نفر در مناطق عشایری استان تهران زندگی می کنند.
این جامعه تولید کننده در سال گذشته حدود 67 هزار تن محصول تولید و جهت عرضه روانه بازار مصرف کردند.
تهرام/7243//1348
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۰۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل «قلعه دختر» و «قلعه گل» (همجوار روستای «دشت قاضی») ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • وارد آمدن خسارت به ۱۰۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایری استان ایلام
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری در کوهرنگ
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران
  • اجرای طرح بیمه عشایر در شهرستان بدره