Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت: مشکلات حضور عشایر در منطقه لار استان تهران با دستورالعمل‌های مشخص تعیین تکلیف شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شمیرانات، عباس پاپی‌زاده در جلسه شورای اداری استان تهران در دشت لار و عشایران استان تهران با اشاره به زحمات قشر عشایر کشور اظهار داشت: 25 درصد گوشت قرمز کشور توسط جامعه عشایر تولید می‌شود و تولیدات عشایری در امنیت غذایی کشور در جایگاه مهمی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به تولید 35 درصدی صنایع دستی کشور توسط عشایران افزود: نحو استقرار عشایر استان تهران در دشت لار یکی از مهمترین مشکلاتی است که عشایر با آن مواجه هستند.

رئیس سازمان امور عشایر کشور در ادامه گفت: سازمان محیط زیست و امور آب منطقه‌ای استان تهران برای تامین آب شرب تهران اختلاف نظرهایی در رابطه با استقرار و حضور عشایر در منطقه لار داشتند که جمع بندی خوبی در چارچوب مشخص بین دستگاه‌ها برای حل مشکل عشایر گرفته شد تا مبتنی با دستورالعمل‌ها باشد.

در ادامه استاندار تهران  با اشاره به حضور و تولید عشایر کشور در مناطق ییلاق استان تهران و دشت لار اظهار داشت: مشکلات عمده عشایر در حوزه نهاده دامی است که با آزادسازی قیمت‌ها با چالش‌هایی مواجه شده‌اند.

محسن منصوری با تأکید بر پرداخت تعهدات بدهی‌های گذشته مجموعه پشتیبانی امور دام به عشایر افزود: نهاده‌های دامی به عشایر استان تهران با ساز و کاری مناسب اختصاص خواهد یافت.

وی در ادامه با تأکید بر تجدیدنظر قیمت خرید دام از عشایر گفت: تولیدات عشایری باید مقرون به صرفه باشد و عشایر تولیدات خود را با زیان به فروش نرساند.

منصوری افزود: مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی عشایر با استقرار پزشکان ، آمبولانس و امداد هوایی مرتفع خواهد شد.

وی توجه به راه‌های دسترسی عشایر طبق طرح توسعه شهرستان‌ها اشاره کرد و گفت: سهمیه آرد عشایر کاهش یافته بود که مجموعه غله باید 59 تن سهمیه آرد را تا 70 تن افزایش دهند.

استاندار تهران با اشاره به رفع مشکل عبور و مرور عشایر از تاج سد ماملو و لار اشاره کرد و ابراز داشت: شهرداری‌ها در تردد عشایر نباید محدودیتی را به قشر زحمتکش عشایر تحمیل کنند.

منصوری به هماهنگی برخی دستگاه‌ها در ایجاد زیرساخت‌ها برای مناطق عشایری تاکید کرد و افزود: باید به تولیدات عشایری کمک شایانی شود و مدل زندگی و فرهنگ عشایری نباید دچار آسیب شود.

21 عنوان کتاب در کنگره ملی 11 هزار شهید جامعه عشایری کشور رونمایی شداعزام 100 گروه جهادی به مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری/ 12 هزار بسته معیشتی توزیع شد

این مقام مسئول با اشاره به توجه ویژه رئیس جمهور به حل مشکلات عشایری کشور تصریح کرد: دشت لار یکی از ذخیره‌گاه‌ها و محیط‌های منحصر به فرد طبیعی استان تهران است که گردشگران را به این منطقه سوق می‌دهد و این فرصت نباید زندگی عشایری را تحت الشعاع قرار دهد.

استاندار تهران در پایان خاطرنشان کرد: رعایت فرهنگ و ملاحظات خانواده عشایر باید مورد توجه مسئولین قرار بگیرد و آسیب‌های از سوی گردشگران به قشر زحمتکش عشایر وارد نشود.

 

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان تهران عشایر کشور دشت لار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۹۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف پساب یزد