Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاترین کمالی؛ طبیعت‌گرد، آبشارگرد و بلاگر سفره. اون عاشق سفر کردنه و در سفری به شمال ایران به جاذبه‌هایی در مرز تهران و مازندران سر می‌زنه. کاترین خوب بلده با رفتن به دل طبیعت و گردش در اون حال خودش رو خوب کنه، از این رو به «دشت لار» که یکی از زیباترین جاذبه‌های طبیعی نزدیک تهران هست می‌ره. با ما همراه باشید تا از طریق این طبیعتگرد بیشتر و بهتر از دشت لار، دریاچه سد لار و «چشمه دیو آسیاب» بدونیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دریاچه سد لار» به کوه دماوند نزدیکه و در دشت لار قرار داره، از این رو به عنوان یکی از مناطق زیبای گردشگری بین تهران و مازندران واقع شده. این سد، خاکیه و هسته‌ای رسی داره و از تأمین کننده‌های آب آشامیدنی و کشاورزی منطقه به شمار میاد. با قرارگیری در ۷۵ کیلومتری شمال شرق تهران و ۱۰۰ کیلومتری شهر آمل، تونسته آب کشاورزی و شرب حوالی تهران رو تأمین کنه. کاترین کمالی درباره حضورش در این جاذبه طبیعی این‌طور می‌گه: "دریاچه سد لار از معروف‌ترین جاذبه‌های طبیعی شمال ایران است که در دشت لار قرار گرفته است که یکی از سد‌های تامین کننده آب آشامیدنی تهران است. دشت لار یکی از دشت‌های دیدنی ایران است که در مرز دو استان تهران و مازندران قرار دارد. این دشت زیبا در نزدیکی تهران واقع شده و از مقاصد بکر و تماشایی برای طبیعت‌گردی و گردش در دل طبیعت است. دشت لار همچنین با عنوان پارک ملی لار نیز شناخته می‌شود و از مناطق شکار ممنوع و تحت حفاظت محیط‌زیست به شمار می‌رود. برای رسیدن به سد حدود یک ساعت و نیم جاده خاکی داره که اگه رو ماشین حساس نباشین با سواری هم میشه رفت. " اون در ادامه توصیه‌ای برای در طبیعت بودن داره و می‌گه: "یادتون باشه مواظب طبیعت و زیبایی‌هایش باشین و با ریختن زباله یا شکل‌های دیگه بهش آسیب نرسونید. "   با فاصله گرفتن از دشت لار، در ارتفاعات شمالی این دشت به مناظر بی‌بدیل طبیعی می‌رسیم که حسابی چشم‌نواز و دلفریبن. در میان این طبیعت تکرار نشدنی چشمه‌ای قرار گرفته که بستر این چشمه به مرور زمان توسط خودش شکل گرفته، چشمه دیو آسیاب بی کربنات گوگردیه و خواص درمانی داره. کاترین در سفرش به «چشمه دیو آسیاب» رفته و زیبایی‌های این چشمه رو این‌طور توصیف می‌کنه: "ابتدا باید خود را به دشت لار برسانید. در ارتفاعات شمالی این دشت، دریاچه‌ای دایره‌ای شکل با قطر ۲۰ متر و عمق دو متر را خواهید دید. دریاچه‌ای با آب فیروزه‌ای رنگ که مانند یک نگین در میان زمینی وسیع و پر از گل‌های رنگارنگ، می‌درخشد. نکته‌ای که باعث متفاوت بودن این دریاچه میشود، آب آن است که به زیبایی از عمق زمین می‌جوشد و هر بیننده‌ای را محو تماشای خود می‌کند. آب چشمه دیو آسیاب دارای املاح و مواد معدنی می‌باشد که از نوع بی‌کربنات گوگرد است. از این رو، زمانی که در کنار دریاچه قدم می‌زنید، می‌توانید بوی گوگرد را در اطراف آن احساس کنید. املاح معدنی موجود در این آب خواص درمانی داشته و برای بسیاری از بیماری‌ها مفید است. نکته دیگری که در مورد آب چشمه وجود دارد، تغییر رنگ آن در فصول مختلف سال است. رنگ آبی دریاچه در ماه‌های مختلف از آبی روشن به سمت خاکستری تغییر می‌کند. این تغییر رنگ به دلیل تغییر میزان گوگرد موجود در آب است. دسترسی به این دریاچه، ابتدا باید مسیر جاده هزار را در پیش بگیرید و وارد جاده فرعی پلور شوید. از آن‌جا مسیر را به سمت سد لار دنبال کنید که حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت جاده خاکی تا چشمه دارین که خاکی مناسبی هم نداره. "

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: استان تهران استان مازندران جاذبه های طبیعی تهران جاذبه های طبیعی مازندران طبیعت گردی دشت لار سد لار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۰۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا در تهران قدیم خودرو‌ها وسط خیابان پارک می‌کردند؟

پارک خودرو در حاشیه خیابان اگرچه امروز یک تصویر آشنا برای همه شهروندان است، اما روزگاری در تهران رسم بود که رانندگان خودرو‌های خود را درست در وسط خیابان پارک کنند.

به گزارش همشهری آنلاین، این تصویر جالب از خیابان سعدی تهران به سمت میدان مخبرالدوله که در دهه ۳۰ ثبت شده است، قوانین شهری متفاوت آن روزگار را نشان می‌دهد. همان روز‌ها که اگرچه شمار خودرو‌ها بسیار کمتر بود، اما رانندگان باید برخلاف قوانین فعلی، خودرو‌های خود را در وسط خیابان پارک می‌کنند. موضوعی که اگرچه امروز هم در برخی معابر تهران مشاهده می‌شود، اما علت آن کمبود جای پارک حاشیه‌ای است.

دیگر خبرها

  • طبیعت یک گام تا صعود به فینال لیگ بسکتبال
  • لیگ برتر بسکتبال| دومین پیروزی طبیعت بر ذوب‌آهن
  • طبیعت ۷۴ - ۶۸ ذوب آهن/ شاگردان حاتمی در یک قدمی فینال قرار گرفتند
  • ببینید | سوال معنادار عضو زن شورای شهر تهران علیه ادعای زاکانی با چاشنی پارک لاله!
  • درخت کشی در تهران
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • اجازه اعدام درختان در پارک لاله را نخواهیم داد
  • چرا در تهران قدیم خودرو‌ها وسط خیابان پارک می‌کردند؟
  • (ویدئو) شایعۀ قطع درخت در پارک لاله صحت ندارد
  • جلوه گری بهار در طبیعت سراب گیان نهاوند + فیلم